Privace & Cookie Policy

Våra villkor

Gota Dagua Surfcamps (“Oss”, “vi” eller “vår”) driver webbplatsen https://www.gotadaguasurf.com (“Tjänsten”).
Denna sida informerar dig om vår policy om insamling, användning och avslöjande av personuppgifter när du använder vår Service och de val du har kopplat till den dataen.
Vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten godkänner du insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Såvida inte annat definieras i denna sekretesspolicy har termer som används i denna sekretesspolicy samma betydelse som i våra allmänna villkor, tillgängliga från https://www.surfcampsumatra.com

Informationsinsamling och användning

Vi samlar flera olika typer av information för olika ändamål för att tillhandahålla och förbättra vår service till dig.

Typer av data samlad

Personuppgifter

När vi använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personlig identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (“Personuppgifter”). Personligen kan identifierbar information inkludera, men är inte begränsad till:
● E-postadress
● Förnamn och efternamn
● Cookies och användningsdata

Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur Tjänsten används och används ("Användningsdata"). Denna användningsdata kan innehålla information som datorns Internet Protocol-adress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsareversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden som spenderas på dessa sidor, unik enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

Tracking & Cookies Data

Vi använder cookies och liknande spårteknik för att spåra aktiviteten i vår service och hålla vissa uppgifter.
Cookies är filer med en liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Spårningsteknik som också används är fyrar, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.
Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att ange när en cookie skickas. Om du inte accepterar cookies kan du dock inte använda vissa delar av vår Service.

Exempel på kakor vi använder:
● Sessionscookies. Vi använder sessionskakor för att driva vår tjänst.
● Preferenskakor. Vi använder preferenskakor för att komma ihåg dina preferenser och olika inställningar.
● Säkerhetskakor. Vi använder säkerhetskakor för säkerhetsändamål.

Användning av data

Gota Dagua Surfcamps använder den insamlade informationen för olika ändamål:
● Att tillhandahålla och underhålla tjänsten
● För att meddela dig om ändringar i vår tjänst
● Att låta dig delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det
● Att tillhandahålla kundvård och support
● Att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten
● För att övervaka användningen av tjänsten
● För att upptäcka, förebygga och ta itu med tekniska problem

Överföring av data

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till - och underhållas på - datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.
Om du befinner dig utanför USA och väljer att lämna information till oss, observera att vi överför informationen, inklusive personuppgifter, till USA och behandlar den där.
Ditt samtycke till denna sekretesspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar din överenskommelse om den överföringen.
Gota Dagua Camps kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och att ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land såvida det inte finns tillräckliga kontroller på plats inklusive säkerheten av dina uppgifter och annan personlig information.

Upplämnande av data

Rättsliga krav

Gota Dagua Camps kan avslöja dina personuppgifter i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:
● Att följa en rättslig skyldighet
● För att skydda och försvara Gota Dagua Camps rättigheter eller egendom
● För att förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
● För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
● För att skydda mot rättsligt ansvar

Säkerhet av data

Säkerheten för dina data är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet, eller metoden för elektronisk lagring är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera den absoluta säkerheten.

Tjänsteleverantörer

Vi kan anställa tredjepartsföretag och privatpersoner för att underlätta vår tjänst (”Tjänsteleverantörer”), för att tillhandahålla Tjänsten för våra räkning, för att utföra Service-relaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.
Dessa tredje parter har endast tillgång till dina personuppgifter för att utföra dessa uppgifter på vår vägnar och är skyldiga att inte avslöja eller använda det för något annat syfte.

Analytics

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.
Google Analytics
Google Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar webbplatsstrafik. Google använder data som samlas in för att spåra och övervaka användningen av vår service. Dessa uppgifter delas med andra Google-tjänster. Google kan använda de samlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.
Du kan välja bort att ha gjort din aktivitet på tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera webbläsartillägget för Google Analytics. Tillägget hindrar Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js och dc.js) från att dela information med Google Analytics om besökaktivitet.
Mer information om Googles sekretesspraxis finns på Googles webbplats om sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk dirigeras du till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.
Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicyer eller praxis på tredjepartswebbplatser eller -tjänster.

Barnens integritet

Vår service tar inte emot någon under 18s ålder ("Barn").
Vi samlar inte medvetet personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att dina barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan uppdatera vår sekretesspolicy från tid till annan. Vi meddelar dig om eventuella ändringar genom att skicka den nya sekretesspolicyn på den här sidan.
Vi meddelar dig via e-post och / eller ett framstående meddelande i vår Service innan förändringen blir effektiv och uppdaterar "effektiv datum" högst upp i denna sekretesspolicy.
Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på den här sidan.

Kontakta Oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, kontakta oss:
● Via e-post: info@gotadaguacamps.com